به دوره آموزش وردپرس به صورت جامع و رایگان خوش آمدید، در این دوره آموزشی که به صورت تصویری و کاملا عملی برای شما آماده شده شما به صورت کاملا حرفه ای با وردپرس و افزونه های آن آشنا خواهید شد و نحوه استفاده آنها را کاملا یاد میگیرید.
ما در این دوره آموزش وردپرس به صورت قدم به قدم و از ابتدا قدرتمندترین و پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوا را به شما آموزش می دهیم.
نکته مهم: بعد از تماشای این دور شما آماده این هستید که وب سایت های حرفه ای را طراحی کنید، برای این کار آموزش المنتور به صورت رایگان برای شما آماده شده. شما با تماشای این دوره می توانید وب سایت های کاملا حرفه ای را بدون نیاز به کدنویسی را طراحی کنید.
در این بخش آموزش وردپرس به صورت بخش به بخش در قسمت های مختلف برای شما عزیزان قرار داده شده و هر هفته قسمت های جدیدی به آموزش رایگان وردپرس اضافه می شود. شما با مشاهده این آموزش ها می توانید به پرطرفدارترین سیستم مدیریت محتوای جهان مسلط شوید.
آیا به دنبال ساخت یک وب سایت هستید؟ راهاندازی یک وبسایت میتواند یک فکر وحشتناک باشد، مخصوصاً وقتی که اهل فن نیستید. نگران نباش، تو تنها نیستی!
ما در آکادمی تیچرنت تصمیم گرفتیم جامع ترین راهنمای قدم به قدم را در مورد نحوه ایجاد یک وب سایت وردپرسی بدون یادگیری کدنویسی آموزش دهیم. این راهنما برای کاربران در تمام سنین و سطوح مهارتی مفید است.
در دوره آموزش رایگان وردپرس که به صورت جامع می باشد شما در ابتدا می آموزی که چگونه وردپرس را دانلود و نصب کنید و در ادامه با بخش های مختلف وردپرس آشنا خواهید شد و در پایان شما می توانید با وردپرس برای کسب کار خود یک وب سایت حرفه ای طراحی و راه اندازی کنید.
یاد گرفتن طراحی سایت با وردپرس به شما کمک می کند تا با روش های مختلفی که در ادامه خواهیم گفت کسب درآمد کنید و در دنیای دیجیتال کسب و کار خود را راه اندازی یا رشد دهید.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کاملا قدرتمند و پرطرفدار برای راه اندازی وب سایت های حرفه ای است.
قبل از اینکه بخواهیم به وردپرس بپردازیم و با آن آشنا شویم ابتدا باید با مفهوم سیستم مدیریت محتوا یا CMS آشنا شویم.
سیستم مدیریت محتوا یا CMS مخفف Content Management System است.
سی ام اس در تعریف به معنی نرم افزاری است که به شما در ایجاد، ویرایش و انتشار محتوا کمک می کند.
CMSها دارای محیطی بسیار ساده برای کار کردن با وب سایت ها می باشند؛ در واقع کسی که آشنایی خاصی با اینترنت و کامپیوتر هم نداشته باشد با یک آموزش کوتاه می تواند با آنها کار کند.
سیستم های مدیریت محتوا عملکرد کاملا ساده ای دارند شما می توانید با آنها محتوا ایجاد کنید، محتوای خود را مدیریت کنید، محتوا را منتشر کنید و آنها را به مخاطبان خود نشان دهید.
نه تنها سيستم هاي مديريتی محتوا به كاربران وب سايت كمك می كنند آيتم های سايت را خود ويرايش كنند ، بلكه اين امكان را دارند كه :
• بطور خودكار عناصر جهت يابی را ايجاد كنند.
• آيتم های سايت را قابل جستجو سازند .
• مديريت كاربران و تنظيمات امنيتی سايت را آسان سازند .
• صرفه جویی در زمان برای ايجاد و بروزرسانی صفحات وب
• سازگاری و استحكام بيشتر
• راهبری (navigation) پيشرفته
• انعطاف پذيری بيشتر
• كنترل نامتمركز سايت
• امنيت بالاتر وبسايت
• كاهش ورود اطلاعات تكراری
• كاهش چشمگير هزينه های نگهداری
مديريت اطلاعات فرستاده شده توسط كاربران و تایید اطلاعات
چند زبانه بودن
ايجاد نقشه سايت دايناميك
امكان ايجاد تجارت الكترونيك يا فروشگاه مجازی
ايجاد فرم برای دريافت اطلاعات كاربران
بهينه سازی تصاوير آپلود شده
ايجاد و بروز كردن متا تگ ها
امكان جستجو در مطالب سايت
امنيت بيشتر
گزارش آمار بازديد از صفحات
در دنیا سیستم های مدیریت محتوای بسیاری وجود دارند که هر کدام برای یه موضوع طراحی شده اند. بعضی از این سیستم های مدیریت محتوا برای وب سایت های فروشگاهی طراحی شده اند: مانند: پرستاشاپ، مجنتو ، اوپن کارت
بعضی سیستم های مدیریت محتوا مناسب وب سایت های خبری طراحی شده اند مانند : دروپال
برخی دیگر مناسب وبلاگ هستند : مانند وردپرس و جوملا
اما در از سیتسم مدیریت محتوای وردپرس می توان برای تمام این موارد استفاده کرد. وردپرس به تنهایی یه سیستم مدیریت محتوای وبلاگی است اما با تغییرات و افزون هایی که برای آن توسعه داده اند می شود به عنوان یک فروشگاه اینترنتی کامل از آن استفاده کرد یا به یک پایگاه خبری تبدیل کرد.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا بسیار محبوب است که با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده. استفاده از وردپرس بسیار ساده است و شما با آموزش وردپرس می توانید وب سایت های حرفه ای را طراحی کنید.
شما با استفاده از وردپرس می توانید بدون نیاز به کدنویسی وب سایت خود را راه اندازی کنید و یا وب سایت برای دیگران طراحی کنید و از آن کسب درآمد کنید.
با وردپرس می توان انواع وب سایت های مختلف را طراحی کرد: وب سایت خبری، وب سایت فروشگاهی، وب سایت پزشکی و…
وردپرس یک سیستم متن باز رایگان است و شما نیازی به پرداخت هزینه برای راه اندازی سایت پرداخت نمی کنید. متن باز بودن به این معنی است که کدهای وردپرس کاملا رایگان در اختیار همه قرار میگیرد و می توان آن را هر طور که می خواهیم سفارشی سازی کنیم.
اجازه بدهید با آمار و ارقام و سند به شما بگوییم که چرا وردپرس بهترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهان است.
در حال حاضر بیش از ۷۵ میلیون وبسایت از وردپرس استفاده می کنند!
بیش از ۴۳.۳ درصد وبسایتهای دنیا با وردپرس راهاندازی شدهاند!
روزانه ۵۰ هزار وبسایت جدید با وردپرس راه اندازی می شود!
روزانه بیش از ۴۰۹ میلیون نفر از وبسایتهای ساخته شده با وردپرس دیدن میکنند!
وب سایتهای بسیاری در دنیا و ایران از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای وب سایت خود استفاده می کنند از جمله این وب سایت می توان وبلاگ سایت دیوار، مجله دیجیکالا مگ، سایت دانلودها، مجله خبری دیجیاتو، وبسایت رسمی کاخ سفید، وب سایت AngryBirds، ASUS، سایت تویوتا بریتانیا و … از وردپرس استفاده میکنند. در کل بیش از ۴۰ درصد سایتهای کل دنیا با وردپرس ساخته شدهاند.
برای اینکه یک سایت وردپرسی را تشخیص دهیم یا اینکه بدانیم یک وب سایت با چه زبان برنامه نویسی طراحی شده راه ها و ابزارهای متنوعی برای تشخیص وجود دارد.
ما در آکادمی تیچرنت از افزونه wappalyzer که برای مرورگر کروم است استفاده میکنیم. این افزونه به شما میگوید که یک وب سایت از چه تکنولوژی های برنامه نویسی و یا از چه سیستم مدیریت محتوایی برای وب سایت خود استفاده می کند.
برای دسترسی به این افزونه می توانید روی لینک زیر کلیک کنید:
در تصاویر زیر می توانید نمونه هایی از این افزونه را مشاهده کنید.
وب سایت وردپرسی دیجیکالا مگ
وب سایت وردپرسی وبلاگ دیوار
برای یادگیری وردپرس کافیست تنها کار با کامپیوتر و اینترنت را بدانید و دیگر نیاز به هیچ گونه تخصص و کار دیگری ندارید. ما در طول دوره به شما همه چیز را آمورش خواهیم داد و در آخر شما به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل خواهید شد.
شما به تنها چیزی که نیاز دارید علاقه است و بقیه موارد بر عهده ماست تا راه و مسیر موفقیت و کسب درآمد از طریفق طراحی سایت وردپرس ره به شما نشان دهیم.
پس تا آخر مسیر با ما همراه باشید…
استخدام توسط شرکت های طراحی سایت
کار کردن به صورت فریلنسری و آزادکاری و طراحی سایت برای مشتری هایی که خودتان پیدا می کنید.
طراحی وب سایت برای کسب و کار خودتان
طراحی سایت برای دوستان و آشنایان
کسب درآمد از توسعه و طراحی سایت
کسب درآمد از پشتیبانی وب سایت های وردپرسی
کسب درآمد از وارد کردن اطلاعات در وب سایت های وردپرسی
برای راه اندازی و نصب وردپرس و ساخت اولین وب سایت وردپرسی نیاز است تا مواردی را مد نظر داشته باشید.
برای کار کردن با وردپرس و نصب آن شما دو راه پیش رو دارید:
راه اول : خرید یک هاست و دامنه برای راه اندازی وردپرس است
راه دوم: این راه برخلاف راه اول کاملا رایگان است ونیازی به پرداخت هزینه نیست.
پیشنهاد آکادمی تیچرنت به شما راه دوم است. چون شما در اول مسیر قرار دارید نیازی به خرید هاست و دامنه نیست و می توانید بدون پرداخت هزینه وردپرس را نصب و راه اندازی کنید.
برای اینکار نیاز است که ابتدا نرم افزار wamp را دانلود و نصب کنید که به عنوان هاست و دامنه برای شما کار خواهد کرد.
در مرحله بعد شما باید وردپرس را از سایت وردپرس دانلود کنید و فایل دانلود شده را در پوشه www ریخته و آن را از خالت فشرده خارج کنید.
بعد نیاز است که اطلاعات وب سایت شما در یک بانک اطلاعات ذخیره شود. برای سایت دیتابیس نیاز که به آدرس localhost.phpmyadmin رفته و یه دیتابیس برای وب سایت وردپرسی خود بسازید.
بعد از ساخت دیتابیس به آدرس localhost رفته و مراحل گفته شده را دنبال کنید و وردپرس را نصبب و راه اندازی کنید.
به همین راحتی شما توانستید به راحتی و به رایگان وردپرس را نصب کنید.
برای ساخت یک وب سایت وردپرسی تنها هزینه ای که باید پرداخت کنید هزینه هاست و دامنه است در حال حاضر در سال 2023 و سال 1402 ارزان ترین هزینه دامنه IR قیمت 40 هزار تومن و دامنه COM قیمت 690 هزار تومان است و هزینه یک ساله هاست با حجم 1 گیگابایت در ارزان ترین حالت 350 هزار تومان است که می توانید از سایت ماندگار وب خریداری کنید.
سیستم مدیریت محتوای وردپرس رایگان است و همیشه نیز رایگان باقی خواهد ماند.
برای ورود به سایت ماندگار وب میتوانید از لینک زیر اقدام کنید:
ما به شما پیشنهاد میکنیم برای شروع کار از شرکت هایی که هست و دامنه ارزان ارائه می دهند استفاده کنید هم برای تمرین کردن و هم برای تست میزان خدمات و پشتیبانی شرکت ها.
همانطور که در بالا اشاره کردیم برای نصب و راه اندازی وردپرس شما دو راه دارید که ما هر دو راه را برای شما به طور کامل توضیح خواهیم داد.
برای دانلود وردپرس وارد وب سایت wordpress.org شده یا در گوگل عبارت “دانلود وردپرس” را جستجو کنید.
بعد از ورود به صفحه دانلود وردپرس رو دکمه “دریافت وردپرس” کلیک کنید.
به همین سادگی شما وردپرس را دانلود کردید.
برای نصب وردپرس روی کامپیوتر شخصی ابتدا باید نرم افزار wamp را از سایت سافت 98 دانلود کنید. برای دانلود نرم افزار روی لینک زیر کلیک کنید:
برای مشاهده آموزش نصب نرم افزار Wamp اینجا کنید.
بعد از نصب و اجرای نرم افزار ومپ به پوشه نصب نرم افزار رفته وارد پوشه www شوید. سپس فایل وردپرس دانلود شده را در پوشه www اکسترکت کنید. نکته مهم در ای قسمت این است که فایل های کامل وردپرس را در پوشه www قرار دهید.
بعد از این مرحله باید به سراغ ایجاد دیتابیس رفته و برای سایت خود یک بانک اطلاعاتی بسازیم تا اطلاعات سایت در آن ذخیره شود. برای این کار مرورگر خود را باز کرده و در قسمت آدرس بار بنویسید: “localhost/phpmyadmin”
در صفحه باز شده فقط نام کاربری را “root” وارد کنید و وارد صفحه بعد شوید.
در این صفحه وارد تب ‘”databases” شوید . سپس درقسمت “database name” نام دیتابیس خود را وارد و روی دکمه “create” بزنید تا دیتابیس برای شما ساخته شود.
خب الان همه چیز محیای نصب وردپرس بر روی لوکال هاست است. برای نصب وردپرس روی لوکال هاست در مرورگر خود (فایرفاکس – اج – کروم) آدرس “local host” را تایپ کنید.
در صفحه باز شده به شما خوش آمد گفته می شود و از شما میخواهد که موارد زیر را برای نصب وردپرس باید داشته باشید:
که ما این موارد را در مرحله قبل ایجاد کرده ایم پس روی گزینه “بزن بریم” کلیک کنید.
در این صفحه باید اطلاعاتی که خواسته شده را وارد کنید.
برای قسمت “نام پایگاه داده” نامی که برای دیتابیس ایجاد کرده اید را وارد کنید من معمولا از نام “db” که مخفف دیتابیس از استفاده می کنم.
در قسمت نام کاربری کلمه “root” را وارد کنید.
قسمت “رمز عبور” را خالی بگذارید و چیزی ننویسید در لوکال هاست دیتابیس رمز عبور ندارد پس آن را خالی رها می کنیم.
و قسمت “پیشوند جدول” را هم چیزی وارد نکنید و مقدار پیشفرض آن را تغییر ندهید.
و در نهایت روی “فرستادن” کلیک کنید.
در صفحه بعد اعلام می کند که وردپرس با دیتابیس شما ارتباط گرفته و همه چیز خوب است و مرحله آخر که راه اندازی نصب است را باید انجام دهیم. پس روی “راه اندازی نصب” کلیک کنید.
در این مرحله یک بار دیگر به شما خوش آمد گفته می شود و به اعلام میکند که فرآیند نصب وردپرس 5 دقیقه است و بسیار سریع می توانید سایت خود را راه اندازی کنید.
در این صفحه اطلاعاتی که از شما می خواهد به شرح زیر است:
عنوا سایت : یک عنوان برای سایت خود انتخاب کنید (به طور مثال: مرجع آموزش وردپرس)
نام کاربری : یک نام کاربری برای ورود به قسمت مدیریت سایت وارد کنید.
رمز عبور : کلمه عبور برای ورود به مدیریت سایت. حتما به خاطر داشته باشید که همیشه باید یک پسورد مطمئن برای کلمه عبور خود انتخاب کنید، اما چون وردپرس روی سیستم شماست و بر روی اینترنت نیست شما میتوانید یک پسورد معمولی برای خود انتخاب کنید.
ایمیل : اینحا هم یک ایمیل وارد کنید تا اطلاع رسانی ها برای شما ارسال شود.
و یک گزینه هم در آخر وجود دارد که برای این نوع نصب که روی لوکال است کاربردی ندارد و بیشتر برای نصب وردپرس روی هاست مورد استفاده قرار میگیرد.
و در نهایت هم روی “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید.
در صفحه بعد به شما گفته می شود که وردپرس نصب شده و میتوانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد مدیریت شوید. روی دکمه ورود کلیک کنید و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید و به مدیریت وردپرس خوش آمدید.
اگر برای نصب وردپرس در لوکال هاست به مشکل برخورد کردید می توانید ویدئوی آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست را در بالای صفحه آموزش وردپرس مشاهده کنید.
آموزش های رایگان و حرفه ای، آموزش های زنده را در آپارات دنبال کنید
آموزش های کوتاه و رایگان و اطلاع رسانی های تخفیف و رویدادها را دنبال کنید
اطلاع رسانی ها و آخرین اخبار مربوط به آکادمی تیچرنت را در کانال تلگرام دنبال کنید
آموزش های رایگان و حرفه ای، آموزش های زنده را در یوتیوب دنبال کنید
کلیه حقوق برای سایت آکادمی تیچرنت و امیر آزادمنش محفوظ است و هرگونه کپی برداری غیر مجاز بوده و پیگرد قانونی دارد.