آموزش طراحی سایت ❤️ [100%رایگان] ( آپدیت شهریور 1401 )

طراحی سایت بدون کدنویسی جامع و رایگان

دوره جامع آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی با المنتور  یک دوره کاملا ویژه و حرفه ای برای یادگیری طراحی سایت و کسب درآمد از آن است. در این دوره سایت های مختلفی را از صفر تا صد طراحی آنها را به صورت رایگان آموزش می دهیم.

تمامی وب سایت هایی که در این دوره آموزش داده می شود هیچ گونه کدنویسی در آنها انجام نمی شود و شما طراحی سایت بدون کدنویسی را آموزش می بینید و از آن کسب درآمد خواهید کرد.

نکته مهم: دوستانی که در ابتدای راه هستند و هیچ پیش زمینه ای ندارند نیاز است که ابتدا دوره رایگان آموزش وردپرس و دوره رایگان آموزش المنتور را تماشا کنند.

آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت [رایگان]

در این بخش آموزش وب سایت های مختلف به صورت مجزا و تفکیک شده از یکدیگر قرار داده شده و شما می توانید بسته به نیاز خود آموزش وب سایت مورد نظر را انتخاب و آن را مشاهده کنید.

هرگونه سوالی در باره طراحی سایت بدون کد نویسی داشتید می توانید در انتهای همین صفحه آن را مطرح نمایید.

طراحی سایت سالن زیبایی بدون کدنویسی

طراحی سایت باشگاه بدنسازی بدون کدنویسی

Website design
مقدماتی تا پیشرفته

طراحی سایت بدون کدنویسی تا درآمدزایی

طراحی سایت بدون کدنویسی یکی از جذاب ترین و محبوب ترین عنوانی است که این روزها کاربران جستجو می کنند. معمولا وقتی اسم طراحی سایت به گوشمان می خورد ناخودآگاه ذهن به سمت برنامه نویسی و کدنویسی کشیده می شود. اما آیا طراحی سایت بدون کدنویسی امکان پذیر است؟

پاسخ این سوال مثبت است؛ بله طراحی سایت بدون کدنویسی امکان پذیرد است.

این روزها که همه کسب و کارهای به سمت اینترنتی شدن پیش می رود داشتن یک وب سایت می تواند کسب و کار شما را رشد دهد و به درآمد عالی برسید. وردپرس با قابلیت طراحی سایت بدون کدنویسی یک تحول عظیم در این صنعت ایجاد کرده و باعث شده که بسیاری از مردم با استفاده از این دانش به کسب درآمد عالی دست پیدا کنند.

انواع طراحی سایت

طراحی سایت به دو صورت کدنویسی و بدون کدنویسی انجام می شود.

🟣طراحی سایت با کدنویسی

طراحی سایت با کدنویسی از ابتدایی ترین روش ها و مرسوم ترین این کار است.

در این روش اگر شما یک تیم داشته باشید، با همکاری تیم خود می توانید یک وب سایت طراحی کنید. برای این کار باید ابتدا از HTML و CSS و JavaScript برای طراحی ظاهر سایت استفاده شود که به این سایت ها که با این سه نوشته می شود وب سایت های استاتیک می گویند.

بعد از این که ظاهر سایت طراحی شد برای مدیریت بهتر و حرفه ای تر نیاز که وب سایت به شکل پویا ایجاد شود و همه قسمت های سایت به صورت مجزا از قسمت مدیریت سایت قابل تغییر باشد و نیاز نباشد برای هر تغییر شما به کدهای سایت مراجعه کنید.

این کار با استفاده از زبان های برنامه نویسی مانند: PHP – ASP.Net – Python و … استفاده می شود.

همزمان با این مرحله باید اطلاعات وب سایت در یک بانک اطلاعاتی یا دیتابیس ذخیره شود که این کار با دیتابیس های My SQL و SQL Server و دیتابیس های دیگر انجام می شود.

معمولا برای طراحی یک وب سایت با استفاده از کدنویسی زمان بیشتری صرف می شود زیرا باید بعد از نوشتن و طراحی سایت به رفع ایرادات سایت پرداخت تا در زمان استفاده کاربران به مشکل جدی برخورد نشود.

با این تعاریفی که گفته شد اگر شما یک تیم باشید نیاز به حداقل 3 نفر برای طراحی یک وب سایت است و اگر بخواهید خودتان به تنهایی طراحی کنید باید HTML – CSS – Java Script و یکی از زبان های برنامه نویسی و دیتابیس را یاد بگیرید که نیاز به زمان زیادی برای آموزش است.

طراحی سایت با کدنویسی

🟣مزایای طراحی سایت با کدنویسی

✅امنیت بالا : در این روش بخاطر کدنویسی اختصاصی که برای وب سایت انجام می شود و چون این کدها در هیچ جا وجود ندارد و کسی به آنها دسترسی ندارند میزان نفوذ و به سایت پایین آمده و امنیت سایت بالا می رود.

✅دستکاری ظاهری ساده تر: چون این وب سایت ها را خودتان طراحی کرده اید پس راحت تر میتوانید به همه اجزای ظاهری آن دست پیدا کنید و هر تغییری که می خواهید انجام دهید.

✅رایگان بودن : منابع بسیار زیادی برای آموزش طراحی سایت با کدنویسی وجود دارد و شما با دانش برنامه نویسی می توانید به رایگان برای خود وب سایت حرفه ای طراحی کنید.

✅بی نهایت در طراحی : با دانس برنامه نویسی و کدنویسی شما می توانید هر نوع وب سایت که بخواهید بدون هیچ محدودیتی و فقط با جمع آوری اطلاعت در مورد حوزه وب سایت مورد نظر را طراحی کنید.

✅پول بیشتر: وقتی شما دانش برنامه نویسی داشته می توانید هر نوع وب سایتی طراحی کنید معمولا طراحی سایت با کدنویسی هزینه های بیشتری دارند و کف قیمت از 10 میلیون تومان شروع می شود.

آموزش طراحی سایت

🟣معایب طراحی سایت با کدنویسی

❌زمان زیاد در طراحی: برای طراحی یک وب سایت با کدنویسی زمان زیاد باید صرف شود. این زمان برای طراحی ظاهری و برنامه نویسی آن است و بعد از آن رفع ایرادات و باگ های سایت می باشد.

❌زمان زیاد در یادگیری: برای آموزش طراحی سایت با کدنویسی شما باید زبان های برنامه نویسی مختلفی را یاد بگیرید و این نیاز به زمان زیادی برای این کار استو باید چند زبان را با هم بیاموزید و اگر نخواهید این کار را انجام دهید باید یک تیم برای طراحی سایت جمع کنید.

❌کسب تجربه بالا : برای ساخت سایت های مختلف شما باید زمان زیادی برای یادگیری روش های مختلف در وب سایت های گوناگون صرف کنید و در طول زمان تجربه کافی برای پیاده سازی وب سایت های مختلف کسب کنید.

❌هزینه های بالا در نگه داری: اگر وب سایت خودتان به یک تیم برنامه نویسی بدهید باید همیشه با آنها در ارتباط باشید و هزینه زیادی بابت پشتیبانی سایت پرداخت کنید.

روش های طراحی سایت بدون کدنویسی

برای طراحی سایت بدون کدنویسی 3 روش وجود دارد:

🟣استفاده از شرکت های طراحی سایت

راه بعدی استفاده از شرکت های طرحی سایت است. برای این کار نیاز است که با آنها تماس بگیرید و موضوع سایت خود و تمامی مواردری که در سایت خود نیاز دارید را به آنها بگویید و آنها زمان دقیق تحویل را به شما اطلاع می دهند.

اگر نیاز به این روش داشتید می توانید از متخصصان طراحی سایت آکادمی تیچرنت اطلاع دهید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید و سایت خود را در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

طراحی سایت بدون کدنویسی

🟣استفاده از سایت سازهای ایرانی 

شما می توانید با یک جستجوی ساده در گوگل سایت سازهای رایگان را پیدا کنید و با ثبت نام در آنها وب سایت خود را راه اندازی کنید. معمولا سایت سازها از هاست های اشتراکی برای راه اندازی وب سایت ها استفاده می کنند و شما هیچ دسترسی به هاست خود ندارید و همه چیز در اختیار شرکت های ارائه دهنده ای وب سایت هاست.

این شرکت های ارائه دهنده سایت ساز هر ماه هزینه ای بابت نگهداری از وب سایت شما دریابفت می کنند و همین طور بعضی از این شرکت ها برای ارائه قالب ه مبلغی دریافت می کنند.

🟣استفاده از سیستم های مدیریت محتوای رایگان

شما با استفاده از سیستم های رایگان مدیریت محتوا مثل جوملا، وردپرس، دروپال و …می توانید در عرض چند دقیقه برای خود وب سایت آماده کنید.

این سیستم های مدیریت محتوای رایگان به شما این امکان را می دهند تا بدون داشتن دانش برنامه نویسی در کوتاه ترین زمان ممکن یه وب سایت برای خود راه اندازی کنید.

ما در آکادمی تیچرنت آموزش رایگان وردپرس را برای شما آماده کرده ایم و شما با مشاده این آموزش می توانید برای خود وب سایت راه اندازی کنید.

طراحی سایت بدون کد نویسی یا شخصی سازی قالب؟

وردپرس قابلیت طراحی سایت بدون کدنویسی را ایجاد کرده؛ اما ما دو تعریف برای این کار  می توانیم داشته باشیم.

افراد برنامه نویس قالب هایی برای وردپرس ایجاد کرده اند که می شود قالب را برای خود شخصی سازی کرد و از بعضی ویجت ها استفاده کرد و آنها را برای سایت آماده کرد؛ این کار طراحی سایت نیست و فقط شخصی سازی قالب است.

اما در مقابل برنامه نویس ها افزونه هایی برای وردپرس طراحی کرده اند که می شود وب سایت هایی بدون کدنویسی طراحی کرد و قالب را هرطور که دوست دارید دارید کنید به این افزونه های صفحه ساز یا تم ساز گفت  که محبوب ترین این تم سازها المنتور است که آموزش رایگان آن در سایت قرار داده ایم که می توانید به صفحه آموزش المنتور مراجعه کنید.

چگونه بدون کدنویسی طراحی سایت انجام دهیم؟

برای طراحی سایت بدون کدنویسی پیش نیازهایی لازم است. در مرحله اول باید از  وردپرس که بهینه ترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهان است استفاده کنیم.

برای استفاده از وردپرس باید آن را دانلود کنید و بعد برای راه اندازی نیاز به هاست و دامنه دارید یا اینکه برای صرفه جویی در هزینه می توانید از کامپیوتر خود برای اینکار استفاده کنید.

برای سریع ترین شدن مسیر کسب درآمد برای شما آموزش رایگان وردپرس را آماده کرده ایم.

سپس نیاز به یک قالب دارید که مانند یک دفتر نقاشی آن را هر طور که دوست دارید طراحی کنید پیشنهاد ما قالب هلو المنتور یا سلام المنتور است.

سپس باید افزونه المنتور را نصب کرده و طاحی سایت بدون کدنویسی خود را شروع کنید.

برای سریع ترین شدن مسیر کسب درآمد برای شما آموزش رایگان المنتور را آماده کرده ایم.

و بعد در مرحله آخر نیاز هست که شما سایتتون رو به محبوب ترنی و پرطرفدارترین موتور جست جوی دنیا معرفی کنید تا میلیون ها مخاطب و مشتری شما رو پیدا کنند و بهتون مراجعه کنن.

برای یاد گرفتن دانش سئو و بهینه سازی وب سایتتون برای گوگل می تونید به آموزش رایگان سئو مراجعه کنید.

و در نهایت از  کسب درآمد لذت ببرید.

طراحی سایت بدون کدنویسی

چرا باید آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی را یاد بگیریم؟

طراحی سایت بدون کدنویسی ساده است ولی نباید گول این سادگی را خورد. در کنار داشتن دانش این کار شما باید دانش طراحی بصری هم بدانید که بتوانید وب سایت هایی زیبا و چشم نواز طراحی کنید تا مشتری پسند باشد.

طراحی سایت بدون کدنویسی یک مهارت بسیار پولساز است و شما بدون داشتن پیشنیاز می توانید از این دانش کسب درامد عالی داشته باشید. شما می توانید از مهارت در کمترین زمان ممکن برای مشتری خود وب سایتی حرفه ای طراحی کنید و دیگر درگیر کدها و باگ های برنامه نویسی نباشید.

یا اگر خودتان کسب و کاری دارید به رایگان برای خود وب سایت طراحی کنید و از دنیای اینترنت برای خود مشتری جمع کرده و کسب و کار خود را رشد دهید.

با گذراندن آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی چه سایت هایی می توان طراحی کرد؟

آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی کاملا پروژه محور است. ما در تیچرنت آموزش های پروژه محور حرفه ای برای شما آماده کرده ایم تا هر کس با هر سطح دانش از کامپیوتر و اینترنت بتواند وب سایت های حرفه ای طراحی کند و از آن طریق به کسب درآمد دست یابد.

شما بعد از دیدن این دوره آموزشی می توانید وب سایت هایی مثل: آموزش طراحی سایت سالن زیبایی – آموزش طراحی سایت باشگاه بدنسازی – آموزش طراحی سایت شرکتی – آموزش طراحی سایت پزشکی و وب سایت های حرفه ای را به راحتی طراحی کنید.

مراحل طراحی سایت بدون کدنویسی

قبل از  شروع طراحی سایت بدون کدنویسی باید شرایط طراحی سایت را برای خود فراهم کنیم. برای شروع شما دو راه برای طراحی سایت بدون کدنویسی پیش رو دارید:

راه اول : این راه کمی هزینه دارد و شما برای کسب درآمد از این راه باید یک هاست و دامنه تهیه کنید که در ادامه توضیح خواهیم داد.

راه دوم : این راه بدون نیاز به خرید هاست و دامنه می باشد و کاملا رایگان است. می توانید آموزش این راه را در صفحه آموزش وردپرس و آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست مشاهده کنید.

انتخاب و خرید دامنه مناسب

اولین و مهمترین قدم برای داشتن یک وب سایت و شروع یک کسب و کار اینترنتی انتخاب یک دامنه مناسب است.شاید برایتان سوال باشد که دامنه چیست؟

دامنه آدرس وب سایت شما در دنیای اینترنت است که کاربران با وارد کردن آن در مرورگر خود وارد سایت شما می شوند.

نکات مهم انتخاب دامنه

نکته اول : نام دامنه باید کوتاه و کمتر از 12 حرف باشد

نکته دوم : دامنه باید طوری انتخاب شود که در ذهن کاربر بماند و زود فراموش نشود.

نکته سوم : از اعداد و کاراکترهای اضافی در دامنه استفاده نکنید.

نکته چهارم : از کلمات کلیدی در نام دامنه استفاده کنید.

نکته پنجم : نام دامنه باید با زمینه فعالیت شما مرتبط باشد.

مهمترین نکته این است که باید نام دامنه با کسب و کار شما متناسب باشد، یعنی اگر به دنبال برندسازی شخصی هستید از نام خود استفاده کنید (به طور مثال نام من امیر آزادمنش است و من باید نام دامنه خود را amirazadmanesh.com یا .ir انتخاب کنم یا میتوان به اختصار هم انجام داد مانند amirazad.com  یا Amiraazad.com یا ir).

اگر هم کسب و کار تجاری دارید نام دامنه خود را با نام تجاری خود انتخاب کنید یا حتی می توانید نام تجاری را با حیطه کاری کنید ترکیب کنید تا بتوانید در سئو سایت نیز موفق باشید (به طور مثال اگر کسب و کار فروشگاه محصولات دیجتال هستید مانند دیجی کالا می توانید از پسوند digi استفاده کنید که کوتاه شده digital است، یا اگر در حیطه بازاریابی کار می کنید و نام تجاری شما هور است می توانید از دامنه hoormarketing استفاده کنید).

دامنه سایت یک نام منحصر به فرد است به طور مثال سایت آکادمی تیچرنت به آدرس teachernetacademy.ir یک دامنه منحصر به فرد در کل دنیاس و دیگر کسی نمیتواند این دامنه را برای خود ثبت کند.

حال سوالی که مطرح می شود این است که چگونه متوجه شویم دامنه ای که انتخاب کرده ایم توصط شخص دیگری خریداری شده است یا خیر؟ ساده ترین راه برای رسیدن به جواب تایپ کرده آدرس در مرورگر و مشاهده سایت است. البته این روش زیاد کار ساز نیست چون ممکن است شخص دامنه را خریداری کرده باشد و هیچ سایتی با آن راه اندازی نکرده باشد.

بهترین راه برای چک کردن آزاد بودن دامنه استفاده از سایت های خرید هاست و دامنه است. من برای چک کردن آزاد بودن نام دامنه از سایت ایران سرور استفاده می کنم.

برای این کار وارد سایت ایران سرور شوید:

ورود به سایت ایران سرور

در صفحه اصلی سایت یک کادر برای وارد کردن نام دامنه وجود دارد . دامنه مورد نظر را به صورت teachernetacademy.ir وارد کنید و بر روی علامت سرچ یا ذره بین کلیک کنید.

سایت ایران سرور

در صفحه بعد اگر دامنه شما ثبت شده باشد این متن به شما نمایش داده خواهد شد “دامنه teachernetacademy.ir قبلا ثبت شده است.” و در قسمت پایین تر دامنه های پیشنهادی که میتوانید با اسم سایتتان ثبت کنید را نمایش می دهد.

اما اگر دامنه آزاد باشد پیغام “دامنه شما موجود است” نمایش داده می شود.

انتخاب و خرید هاست

بعد از انتخاب دامنه مناسب نوبت به خرید هاست می رسد. قبل از اینکه به خرید و انتخاب هاست برسیم ابتدا ببینیم هاست چیست؟  هاست فضایی است که سایت ما روی آن قرار می گیرد. وب سایت شما به همراه تمام عکس ها، تصاویر و متن ها بر روی یک فضای ذخیره سازی نگهداری می شود.

برای خرید هاست ابتدا باید به این نکته توجه کنید که قرار است چه مقدار اطلاعات وب سایت خود قرار دهید منظور از اطلاعات عکس و ویدئو است، این دو میزان فضای بیشتری نسبت به متن اشغال می کنند. اگر وب سایت شما قرار است عکس ها و فیلم های زیادی داخل آن قرار گیرد باید فضای ذخیره سازی بیشتر برای هاست خود انتخاب کنید.

موضوع دیگر این است که چه تعداد بازدید کننده قرا است از سایت شما بازدید کنند. اگر قرار است وب سایت شما خبری باشد پس تعداد بسیار زیادی از سایت شما بازدید کنند پس باید هاستی تهیه کنید که پهنای باندی بیشتری داشته باشد تا در زمان بازدید تعداد زیاد کاربر دچار مشکل نشود.

توجه به این نکات در زمان تهیه هاست بسیار مهم است.

نکته مهم دیگر تهیه هاست از شرکت های معتبر است. شرکت های هاستینگ بسیار زیاد وجود دارند که هاست و دامنه عرضه میکنند اما توجه به چند نکته برای خرید هاست از شرکت ها ضروری است.

نکته اول درباره پشتیبانی شرکت هاستینگ است. پشتیبانی مهمترین ویژگی است که باید شرکت هاستینگ آن را داشته باشند. پاسخ دادن به سوالات در کوتاه ترین زمان. رفع مشکلات در کوتاه ترین زمان. اینها ویژگی های پشتیبانی خوب است.

نکته دوم داشتن بهترین سخت افزار و سرعت هاست ها است. سرعت سایت به عوامل زیادی بستگی دارد که یکی از آن ها خرید هاست مناسب با سخت افزار خوب است. هاست خوب می تواند سرعت باز شدن سایت شما را تضمین کند و هاست بد با تمام بهینه بودن سایت شما آن را کند باز  میکند.

من از دو شرکت ایران سرور و ماندگار وب برای خرید هاست استفاده می کنم و از هر دو آنها راضی هستم البته تا به این لحظه!

ایران سرور از سرورهای قدرتمندی برخوردار است و به طبع هزینه های هاست های آن هم گران است.

مشاهده هاست های وردپرس ایران سرور

4 پاسخ

  1. سلام امیر جان وقتت بخیر خسته نباشی
    خیلی خوب آموزش میدی خداخیرت بده اگر میشه آموزش سایت فروشگاهی هم بذار ممنون🌹🙏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *